Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:677456
 
Evaluation:
Published: 19.02.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Used
Extract

Plānošanas funkcija paredz lēmumu par to, kādiem jābūt organizācijas mērķiem un kas jādara organizācijas dalībniekiem, lai sasniegtu šos mērķus.

Stratēģiskā plānošana.
Tā ir darbību un lēmumu komplekss, kuru ir izstrādājusi vadība, un kurš noved pie specifisko stratēģiju izstrādāšanas. Šīs stratēģijas eksistē, lai palīdzētu organizācijai sasniegt savus mērķus.
Stratēģiska plānošana ir instruments, kas palīdz lēmumu pieņemšanas procesā. Tās uzdevums ir jaunumu un izmaiņu nodrošinājums noteiktajā pakāpē. Precīzāk sākot, stratēģiskās plānošanas process ir bāze visām parējām menedžmenta funkcijām.

Stratēģijas būtība.
Vārds “stratēģija” iet no grieķu strategos – ģenerāla māksla.1 Stratēģija ir detalizēts vispusīgs komplekss plāns, kas eksistē, lai nodrošinātu organizācijas misijas īstenošanu un to mērķu sasniegšanu.
Stratēģiskais plāns visticamāk jāizstrādā no visas korporācijas viedokļa, bet ne konkrētas personas. Stratēģiskam plānam jāpamatojas uz plašiem pētījumiem un faktiskiem datiem. Lai efektīvi konkurētu šodienas biznesa sfērā, organizācijai pastāvīgi jānodarbojas ar lielu informācijas daudzumu vākšanu un analīzi par nozarēm, tirgiem, konkurenci un citiem faktoriem.
Stratēģiskais plāns dod organizācijai noteiktību, individualitāti, kas palīdz tai piesaistīt attiecīgus darbiniekus. Šis plāns dod organizācijai perspektīvu, kura vērš to darbiniekus, piesaista jaunus darbiniekus un palīdz pārdot preces un pakalpojumus. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register